Usher14 Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Witam. Bardzo potrzebuje roznego rodzaju tutioriale do owego programu. Głownie chodzi mi o modelowanie samochodow np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 http://sketchup.google.com/training/ o tutorial robienia samochodu raczej będzie trudno, Wielki Google stworzył ten program w innym celu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usher14 Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 http://sketchup.google.com/training/ o tutorial robienia samochodu raczej będzie trudno, Wielki Google stworzył ten program w innym celu ;) Ta strone akurat znam, z niej mozna wyniesc podstwy. Wiem, ze "Wielki Google" stworzyl ten program w celu architektury aczkolwiek inni sobie radza z modelowaniem samochodow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 są też ludzie, co w Paint'cie wizki robią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usher14 Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 Kiedys sie bawiłem w takiego painta, ale na dłuzsza meta nie ma zadnych perspektyw :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 SketchUp jest prostym programem, powinieneś sobie dać radę bez jakichś specjalnych pomocy. Oryginalne tutki nauczą Cię czego trzeba. Nie możesz podchodzić do tego w taki sposób, że jak np. wymyślisz sobie, że wymodelujesz wielbłąda to będziesz szukał w internecie tutoriala "jak wymodelować wielbłąda" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usher14 Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 Wiesz wymodelowanie samochodu sprawia mi wielki problem tak jak i innych rzeczy w tym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Są do tego inne darmowe programy - np. Wings, Blender Może nie są takie proste, ale szybciej w nich coś wyskrobiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi