Gość AT7 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Witam wszystkich. Mam taki problem, gdyż podłączyłem dziś dwa monitory, są ustawione na dualview. No i na lewym mam widok powiedzmy TOP a na drugim LEFT, bez znaczenia. Ten po prawej jest głównym monitorem i nim widok przeciąga się bez problemów gdy wciśnie się kółeczko na myszce. Lecz gdy zrobi to na lewym monitorze to łapka do przeciągania przeskakuje prawą krawędź prawego monitora i wogóle widok na lewym znika gdzieś...... Wiem że nie jeden z forumowiczów posiada dwa monitory i być może spotkał się z takim błędem i będzie wiedział jak mi pomóc. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Nie jestem pewien ale chyba na odwrot podlaczyles monitory :) i co masz na mysli piszac ze widok znika, obraz w viewporcie sie nie przemalowywuje ? Sproboj jeszcze wlaczyc opcje we wlasciwosciach ekranu "Pokaz zawartosc okna podczas przeciagania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Znika tzn przesuwa gdzieś poza ekran, chyba bardzo mocno w lewo i nie można do tego wrócić bo myszką da się przeciągać tylko w prawą strone.... ;/ Przed chwilką przemieniłem monitory i nadal ucieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi