Napisano 18 Sierpień 200816 l Witam wszystkich. Mam taki problem, gdyż podłączyłem dziś dwa monitory, są ustawione na dualview. No i na lewym mam widok powiedzmy TOP a na drugim LEFT, bez znaczenia. Ten po prawej jest głównym monitorem i nim widok przeciąga się bez problemów gdy wciśnie się kółeczko na myszce. Lecz gdy zrobi to na lewym monitorze to łapka do przeciągania przeskakuje prawą krawędź prawego monitora i wogóle widok na lewym znika gdzieś...... Wiem że nie jeden z forumowiczów posiada dwa monitory i być może spotkał się z takim błędem i będzie wiedział jak mi pomóc. POZDRAWIAM
Napisano 18 Sierpień 200816 l Nie jestem pewien ale chyba na odwrot podlaczyles monitory :) i co masz na mysli piszac ze widok znika, obraz w viewporcie sie nie przemalowywuje ? Sproboj jeszcze wlaczyc opcje we wlasciwosciach ekranu "Pokaz zawartosc okna podczas przeciagania"
Napisano 18 Sierpień 200816 l Znika tzn przesuwa gdzieś poza ekran, chyba bardzo mocno w lewo i nie można do tego wrócić bo myszką da się przeciągać tylko w prawą strone.... ;/ Przed chwilką przemieniłem monitory i nadal ucieka...