Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

WITAM OD RAZU ZAZNACZAM ZE TO MÓJ PIERWSZY MODEL:)

WZIAŁEM SIE ZA SUBARU BO SIE INTERESUJE RAJDAMI .CZEKAM NA RADY , CHOCIAZ SAM TEZ WIDZE JESZCZE DUUUUUUUZO BŁEDÓW:D zamieszczam tez renderek, przy okazji jak sie uzywa final rendera?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gdyby nie napis subaru i znak SWRT bym się nie domyślił o co chodzi.

Napisano

nie no holo nie przesadzaj ze rozpoznac nie mozna co to jest...... a jesli chodzi to w siatce jest bardzo duzo bledów, jak by tak chciec je pokazac i obrysowac to ta siateczka zrobila by sie czerwona. wiec jak ma to byc dobrze to raczej trzeba zrobic to jeszcze raz od poczatku

Napisano
  • Autor

:D dzieki za komentarze, nie myslałem co prawda ze jest az tak zle:) nie daje narazie nic nowego bom był na desce w szczyrku i dopiero wrociłem..

felgi zrobiłem w 3d

w porownaniu do teojej furki holo to fakt - jest padaka ale jak juz mowiłem to moj pierwszy model w 3d maxie i pewnie gdybym go robił od nowa byłoby duzo lepiej ..ale zamiast tego wolałbym juz wziac sie za cos nowego. a celem tehj pracy było ogolne zapoznanie sie z takim modelingiem i 3d maxem.. i chciałem by sie po prostu w miare fajnie prezentowało..

zreszta na pewno jeszcze posiedze nad ta furka bo jak juz mowiłem b ja lubie..ok

Napisano

Też lubie tą furke.

Hmm.. najgorzej to tu wypada przedni zderzak. Ja bym go poprawiła na 1 miejscu. Texturki chyba w niskiej rozdzielczości są albo tak sobie nałożone. :>