Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

masz jeszcze 2 dodatkowe, a ta o której piszesz wydaje sie byc na skraju mesha....no ale powiedzmy ze to nie problem....masz jakieś światła w scenie?

Napisano

no to właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :D Musisz wstawić jakieś, no jak ma być inaczej?? Widzisz w ciemności?.....max też nie ;) Pozdro

Napisano

JmTm00 jak nie ma żadnych świateł max oblicza obraz ze światłem zza kamery (widoku) bez obliczania cieni. (elementarne). W czym renderowane? to nie ma nic wspólnego z Rigging & Animation

Napisano (edytowane)

Jeżeli w scenie nie masz zadnych ukrytych obiektów, to spróbuj moze ustwić kamere np: z lotu ptaka? albo rendernąć z perspective view? Zaznacz wszystkie obiekty w scenie i klilknij jeszcze dla pewności prawy myszy, wybierz properties i sprawdz czy jest ZAZNACZONE "visible to camera"....btw...uzywasz standardowego renderera? (scanline) ?

Bacry -> osz qrde fakt, przeoczyłem, popaprało mi się z czymć innym wczesny ranek jest więc wybacz ;)

Edytowane przez JmTm00
Napisano

Dobra wiem w opcjach Render... pozmieniałem wcześniej tylko teraz jest inny problem bo jak jest animacja kamery to po zrobieniu rendera stoi w miejscu. Trzeba coś ustawic ? a jak tak to co ?