Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam ! Nazwa tematu mówi sama za siebie. Zrobiłem animacje i po kliknięciu F9 nic się nie dzieje tylko czarny ekran. Co jest ?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

masz jeszcze 2 dodatkowe, a ta o której piszesz wydaje sie byc na skraju mesha....no ale powiedzmy ze to nie problem....masz jakieś światła w scenie?

Napisano

no to właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :D Musisz wstawić jakieś, no jak ma być inaczej?? Widzisz w ciemności?.....max też nie ;) Pozdro

Napisano
  • Autor

;/ wstawiłem światła i to samo nic się nie dzieje nic w sekunde otwiera się czarne okienko

Napisano

JmTm00 jak nie ma żadnych świateł max oblicza obraz ze światłem zza kamery (widoku) bez obliczania cieni. (elementarne). W czym renderowane? to nie ma nic wspólnego z Rigging & Animation

Napisano

Jeżeli w scenie nie masz zadnych ukrytych obiektów, to spróbuj moze ustwić kamere np: z lotu ptaka? albo rendernąć z perspective view? Zaznacz wszystkie obiekty w scenie i klilknij jeszcze dla pewności prawy myszy, wybierz properties i sprawdz czy jest ZAZNACZONE "visible to camera"....btw...uzywasz standardowego renderera? (scanline) ?

Bacry -> osz qrde fakt, przeoczyłem, popaprało mi się z czymć innym wczesny ranek jest więc wybacz ;)

Edytowane przez JmTm00

Napisano
  • Autor

Dobra wiem w opcjach Render... pozmieniałem wcześniej tylko teraz jest inny problem bo jak jest animacja kamery to po zrobieniu rendera stoi w miejscu. Trzeba coś ustawic ? a jak tak to co ?