Napisano 20 Sierpień 200816 l Witam ! Nazwa tematu mówi sama za siebie. Zrobiłem animacje i po kliknięciu F9 nic się nie dzieje tylko czarny ekran. Co jest ?
Napisano 20 Sierpień 200816 l Autor nie kamera jest na zewnątrz edit// Tu jest foto ---> http://img103.imageshack.us/img103/6804/ehhye4.png Edytowane 20 Sierpień 200816 l przez FireMan
Napisano 20 Sierpień 200816 l masz jeszcze 2 dodatkowe, a ta o której piszesz wydaje sie byc na skraju mesha....no ale powiedzmy ze to nie problem....masz jakieś światła w scenie?
Napisano 20 Sierpień 200816 l no to właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :D Musisz wstawić jakieś, no jak ma być inaczej?? Widzisz w ciemności?.....max też nie ;) Pozdro
Napisano 20 Sierpień 200816 l Autor ;/ wstawiłem światła i to samo nic się nie dzieje nic w sekunde otwiera się czarne okienko
Napisano 20 Sierpień 200816 l JmTm00 jak nie ma żadnych świateł max oblicza obraz ze światłem zza kamery (widoku) bez obliczania cieni. (elementarne). W czym renderowane? to nie ma nic wspólnego z Rigging & Animation
Napisano 20 Sierpień 200816 l Jeżeli w scenie nie masz zadnych ukrytych obiektów, to spróbuj moze ustwić kamere np: z lotu ptaka? albo rendernąć z perspective view? Zaznacz wszystkie obiekty w scenie i klilknij jeszcze dla pewności prawy myszy, wybierz properties i sprawdz czy jest ZAZNACZONE "visible to camera"....btw...uzywasz standardowego renderera? (scanline) ? Bacry -> osz qrde fakt, przeoczyłem, popaprało mi się z czymć innym wczesny ranek jest więc wybacz ;) Edytowane 20 Sierpień 200816 l przez JmTm00
Napisano 21 Sierpień 200816 l Autor Dobra wiem w opcjach Render... pozmieniałem wcześniej tylko teraz jest inny problem bo jak jest animacja kamery to po zrobieniu rendera stoi w miejscu. Trzeba coś ustawic ? a jak tak to co ?