tokem Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Witam ! Wpadł mi ostatnio w ręce stary aparat fotograficzny. Wydał mi się na tyle prosty, że postanowiłem go wymodelować. Oto efekty: Praca nad materiałami w toku. Jak zwykle komentarze mile widziane Pozdrawiam
Temporal Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 ja tam sie nie znam ale modelik fajnie wyglada troche gorzej z materialami najbardziej odpycha ten nieszczesny bump chyba za mocny troche no ale nie wiem jak taki aparat wyglada w realu moze tak ma
Gość AT7 Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Modelik spoko :) No tylko te materiały...... pracuj pracuj a wyjdzie fajny aparat :)
dynia Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 model ładny poległeś na prezntacji i materiałach popraw bo szkoda modelu
adam_m Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Model ładny o materiałach się nie wypowiadam, bo praca nad nimi w toku. Jaka to marka?
naeq Napisano 24 Sierpień 2008 Napisano 24 Sierpień 2008 Materiały + Textury czcionek i log. Model OK. Pozdro :)
tokem Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 Temporal - zapewniam Cię że w rzeczywistości ten bump wygląda jeszcze "nieszczęśniej" marcin wuu, adam_m - tak to fed model 3; made in ussr Ale cieszę się, że modelik Wam się podoba. Logo, czcionki i oczywiście materiały w trakcie prób. Pozdrawiam PS. Na obiektywach aparatów, niezależnie od tego czy jest to aparat cyfrowyczy zwykły pojawiają się takie specyficzne, charakterystyczne chyba tylko dla obiektywów odbicia, refleksy. Czy ktoś wie w jaki sposób można uzyskać taki efekt ?
Rekomendowane odpowiedzi