Nimrod Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 character studio plugin do maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Originally posted by nielot007 co?? sorki ale nie rozumiem jakiego cs\'a co to jest?? cs- character studio wejdz do helpa w maksie i poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Mam ogromny problem (moze przesadzam :)) wogole nie orietuje sie jak robic animacje ale animacje czlowieka zeby reka mu sie ruszala noga zeby sie zginaleo wiem ze robi sie to bones(soc kolo tego) ale nie wiem jak jak ktos mnie uratuje to bede wdzieczny jak macie jakis link do strony tutek jakis (tylko zyby byl po polsku) z gory dziki!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 przeca masz tutki w maksie do cs\'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 co?? sorki ale nie rozumiem jakiego cs\'a co to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 a czy nie ma jakis w necie po polsku tutkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 po polsku? bez inglisza ani rusz - wszsytko masz pod F1 w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi