tombas Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Witam. Oto moja jedna z pierwszych wizualizacji wykonane za pomocą SU. komentarze mile widziane
songoku Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Witam :) Ja powiem tak Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:) Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze . Ale jestes na dobrej dodze:) Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:)
tombas Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 Witam :) Ja powiem tak Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:) Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze . Ale jestes na dobrej dodze:) Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:) Dzieki Songoku za komentarz. Rzeczywiscie sa to pogladowe wizualizacje dla konkretnego klienta. Jeśli chodzi o bardziej fotorealistyczne wizualizacje to chyba za pomoca SUanimate lepiej sie nie da..v-ray jeszcze dla mnie zbyt duży kombajn i jakos nie mogę sie przełamać..moze kiedys
tombas Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Napisano 27 Sierpień 2008 ...dobra przełmałem się...pierwsza wizualizacja za pomocą (jeszcze czarnomagicznego) vray a. Co teraz sądzicie?
cfaniak Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Ciemno po lewej jasno po prawej a rozmiar obrazka wielkości znaczka pocztowego. Kombinuj, próbuj, poczytaj tutoriale i będzie lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi