Napisano 25 Sierpień 200816 l Witam. Oto moja jedna z pierwszych wizualizacji wykonane za pomocą SU. komentarze mile widziane
Napisano 25 Sierpień 200816 l Witam :) Ja powiem tak Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:) Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze . Ale jestes na dobrej dodze:) Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:)
Napisano 25 Sierpień 200816 l Autor Witam :) Ja powiem tak Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:) Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze . Ale jestes na dobrej dodze:) Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:) Dzieki Songoku za komentarz. Rzeczywiscie sa to pogladowe wizualizacje dla konkretnego klienta. Jeśli chodzi o bardziej fotorealistyczne wizualizacje to chyba za pomoca SUanimate lepiej sie nie da..v-ray jeszcze dla mnie zbyt duży kombajn i jakos nie mogę sie przełamać..moze kiedys
Napisano 27 Sierpień 200816 l Autor ...dobra przełmałem się...pierwsza wizualizacja za pomocą (jeszcze czarnomagicznego) vray a. Co teraz sądzicie?
Napisano 28 Sierpień 200816 l Ciemno po lewej jasno po prawej a rozmiar obrazka wielkości znaczka pocztowego. Kombinuj, próbuj, poczytaj tutoriale i będzie lepiej.