Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Oto moja jedna z pierwszych wizualizacji wykonane za pomocą SU.

komentarze mile widziane

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 958
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam :)

Ja powiem tak

Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:)

Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze .

Ale jestes na dobrej dodze:)

Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:)

Napisano
  • Autor
Witam :)

Ja powiem tak

Sa to dobre wizualizacje pogladowe, zamawiaja je aby kuknac jak bedzie mniej wiecej wygladalo. I nalezy to odroznic od superrealistycznych produkcji za ktore trzeba zaplacic $$$. Wiec jak ktos oferuje malo $$$ to sie robi tak i jest git:)

Nie wiem jaka chciales osiagnac jakosc jesli to o czym pisze to ok jezeli zalezy na fotorealizmie to troszke brakuje jeszcze .

Ale jestes na dobrej dodze:)

Daj wieksze rozdzielczosci bo na tych mikrobach malo co widac:)

Dzieki Songoku za komentarz. Rzeczywiscie sa to pogladowe wizualizacje dla konkretnego klienta.

Jeśli chodzi o bardziej fotorealistyczne wizualizacje to chyba za pomoca SUanimate lepiej sie nie da..v-ray jeszcze dla mnie zbyt duży kombajn i jakos nie mogę sie przełamać..moze kiedys

Napisano
  • Autor

...dobra przełmałem się...pierwsza wizualizacja za pomocą (jeszcze czarnomagicznego) vray a. Co teraz sądzicie?

Napisano

Ciemno po lewej jasno po prawej a rozmiar obrazka wielkości znaczka pocztowego. Kombinuj, próbuj, poczytaj tutoriale i będzie lepiej.