Platyna Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Witam! Gitara elektryczna Epiphone G400 Trochę zwaliłem mostek no i materiały które nigdy nie były i nie będą moją mocną stroną :) Co do poprawy, co się podoba, a co nie? Mam zamiar później zrobić animację Bipeda grającego na niej solówkę z November Rain - Guns N Roses :) No i takie pytanie jak myślicie czy lepsza ta animacja będzie jak będzie zbliżenie gryfu i widać praktycznie tylko ręce posuwające po gryfie czy może lepiej będzie zrobić animacje całości: Biped siedzi i gra :)
M4rcus Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 po pierwsze - dobrze jest wiedziec jak sie gra, wtedy nie bedziesz miec takich problemow z ustawianiem bipeda
Platyna Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 No wiem, ale się zastanawiam czy pokazać ogół. Czy to jak przebiera palcami po progach :P I jeszcze się zastanawiam czy jako podkład dać oryginał czy sam zagrać xD
khatake Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 paskudny render ;p caly model na tym traci. jesli to ma byc takie low poly do nieskomplikowanie animacji to moim zdaniem jest naprawde ok
Rekomendowane odpowiedzi