aga k Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 witam kożystam obecnie z viz. Problem taki że nie widać układu współżędnych obiektów , dotyczy wszystkich obiektów czy ktoś się z tym spodkał ? czy ktoś może pomóc?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łObóz Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Witam! Mam bardzo podobny problem "układu współrzednych", chodzi Ci o to że jak klikasz na obiekt i np. "move" to nie pojawiają się te kolorowe strzałeczki?? Jeśli nie to ja się podłączam z takim pytaniem :) jak przywrócić te strzałeczki? :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 chyba juz byla odpowiedz w tej sprawie wcisnij X i sie pojawia :) w faqu o maxie jest wszystko ladnie opisane. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041 I na przyszlosc: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łObóz Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 oki sorry i dzięki wielkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 chyba juz byla odpowiedz w tej sprawie wcisnij X i sie pojawia :) w faqu o maxie jest wszystko ladnie opisane. w vizie tez jest x, bo takie chyba było pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 nie mam pojecia chociaz wydaje mi sie ze tak, a jezeli nie to mozna zmienic skroty w customize a funkcja ta nazywa sie Transform Gizmo Toggle i mozna sobie przypisac skrot jaki najbardziej odpowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga k Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 wielkie dzienki!!! tak chodziło mi o te strzałeczki, sorry że dwa razy pisałam o tym samym ale nie byłam pewna czy w dobrym miejcu na forum zadałam pytanie. dzienki dzienki wielkie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi