Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Czy da sie uruchomić 3ds 8 na viscie ultimate 32bity?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 943
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Raczej nie, dopiero Max 9 z service pack 2 robi sie w miare kompatybilny z vista... dziala... ale nie powiem zeby dobrze dzialal :)

Napisano

Hm, a tak z czystej ciekawosci, czemu podpinasz sie pod watek ktory nie ma z twoim problemem nic wspolnego?

Napisano

napisałem że sa problemy z maxem 2008 i vistą jakby ktoś kiedys szukał to będize miał jakąś informacje, a o błędzie napisałem przy okazji i poprosiłem o pomoc bo wtedy może taki doświadczony użytkownik ja Ty pomógłby mi z tym problemem a nie koniecznie zjechał ;) sorki że się podpiąłem i jeszcze raz proszę o pomoc ...

Napisano

Tak w ramach uszczegolnienia. Gosc pyta o uruchomienie Max 8 na Viscie, ty o problem z Mental Rayem w Max 2008, jak dla mnie to nie ma nic wspolnego.

Nie chce cie zjechac, tylko sie szczerze dziwie.

A pomoc nie pomoge, wciaz pracuje na Max 9, a Viste po wlasnych doswiadczeniach uwazam za system w wersji beta a nie cos na czym bym robil grafike :)

Skoro juz kradniemy temat, probowales wpisac te kody bledow ktore ci wyskakuja w google, czesto ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec.

Napisano

sorry faktycznie pomyliłem wersje maxów :/ tak wpisywałem to w google i mało błędów było z oznaczeniem DB większość to były informacje odnośnie błędów pamięci MEM :/ jeszcze będe szukał

Napisano

dzięki mirich za chęci i mam nadzieje że coś się zmieni, kuku mam nadzieje że nam wybaczysz offtopic