homer Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 witam. ponownie wstawiam moja prace. po paru klopotach z renderowaniem...(dzieki siwy i reszta) udalo mi sie to tutaj zrobic. wybralem to swiatlo poniewaz uwazam ze tak jest najlepjej. wyglada to ciekawie (dla mnie). opony niestety szop :-( nie mam juz wiecej checi aby je robic... prosze o pomocna krytyke pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Mi to raczej na sklep motoryzacyjny wygląda a nie warsztat:) Trochę mały i niewyraźny ten obrazek, nie bardzo mi pasu to słońce idealnie zza kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 przedewszystkim kamera za wysoko, lampy w plytkach nie swieca przez co dziwnie plasko wygladaja. Ogolnie jest ok jako scena. Jezeli to standardowy render to za jakis czas radze zaopatrzyc sie w cos bardziej zaawansowanego do renderenowania bo teraz to troszke oldsql :) No i te opony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homer Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 to to i to. warztat (za szyba na wprost) no i mala "informacja" gdzie klient czeka na swoje auto. no i oczywiscie najlepjej jak wyda troche kasy na inne produkty... jak dawalem slonce wyzej to moim zdaniem nie wygladalo to ciekawie. az troche nudne. nie wiem dlaczego taki newyrazny obrazek (dodalem normalnie zalacznik, 360 kb, 800 x 600)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekkor Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 troszke nad swiatlem popracuj no i maly ten obrazek to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Sklepik motoryzacyjny o poranku... zmień perspektywę, obecna nie wygląda ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homer Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 witam zmiany porobilem. kamera nizej, inne swiatlo (kierunek) i minimalnie inne materialy. komp liczy teraz w domu :-) hcpiter: Jezeli to standardowy render to za jakis czas radze zaopatrzyc sie w cos bardziej zaawansowanego do renderenowania bo teraz to troszke oldsql :) co chcesz mi powiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi