Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Calkiem ladnie to wyglada, ale jest kilka rzeczy do poprawy. Jak sie blizej przyjrzec, to lozko i gitara uzywaja tej samej drewnianej textury. Wedlug mnie ta textura bardziej pasuje na lozko niz na gitare. Szczerze powiem to takiej gitary w zyciu jeszcze nie widzialem :) Hantle na jednym renderze strasznie sie swieca i nie wygladaja na metalowe tylko na jakies gumowe. Podobnie jest z materialem krzesla. Jak na moje oko uzyles tego samego i krzeslo wyglada slabo. Postaraj sie stworzyc jakis dobry plastik na krzeslo i metal na ciezarki. Parkiet hmm... ta jodelka na podlodze wyglada na troche rozciagnieta i troszke ten bump mi nie pasuje. Zgodze sie ze powinien byc, ale ten cos mi sie wydaje minimalnie za duzy. Pracuj pracuj.

Pozdrawiam,

xaoo

Posted

Fajny pokój i pracka

IMO dywan niepotrzebnie jest tak pomarszczony przez co przypomina bardziej jakiś koc rzucony na podłogę

co do drobnych niedociągnięć to jestem tego zdania co xaoo

Pozdro ]:>

Posted

ogolnie modele dobrze wykonane praca jak dla mnie ciekawa ale materialy leza. Zawsze przypominam wszystkim ze kazdy material w jakims stopniu ma reflecta a u ciebie jest tak ze albo jedna rzecz odbija bardzo mocno a inna juz w cale i jest calkowicie matowa przez co realizm sie zmniejsze. Ogolnie troche render jakis blady wyszedl wypadaloby cos w postprodukcji levele, kontrast powiekszyc.