Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie mogłem patrzeć na to co było wcześniej, dlatego usunełem ten temat i założyłem na nowo.Chodź nadal nie twierdze że jest super, to jest dobrze, a może być jeszcze lepiej :D Od ostatniego uploadu mojej pracy sporo kombinowałem na początku w zbrushu, lecz zrazilem się do tego programu poniekąd dlatego zmapowałem,pomalowalem, dołożyłem kilka elementów i zaczynam być po części zadowolony.Dodatkowo zaczełem rzeźbić drugą postać do animacji w podobnym stylu ale to zostawie na później...

Nadal nie do końca jestem jeszcze zadowolony z modelingu, który będe teraz poprawiać w Maxie.Mam jeden problem.Nie wiem w jaki sposób uruchomić modyfikator Symetry mając już złączoną postać z dwóch stron tak aby użyć Paint deformation bym wybrzuszał lewą i prawa żeby też mi się wybrzuszała, ale powtarzam przy złączonych zcalopsowanych dwóch stronach...Tu kolo fajnie to robi ale nie umiem tego sczaić...

http://pl.youtube.com/watch?v=dGk4hJZ7xOQ

...sprawdź link...

Wie ktoś?

Edytowane przez Sfix1

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ten stwor stał sie dzisiaj legendą.Utraciłem wszystkie pliki na kompie przez format;)w dziwnych okolicznościach.W takich momentach można tylko podrapać sie po jajach:P