Gość hellix Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam, Zainstalowałem triala 2009'tki ze strony autodesk. Po instalacji w oknach widoku widzę... pulpit :( Wie ktoś co może być odpowiedzialne za taki nieprzyjemny efekt. Reinstalacja nie dała rezultatu - dalej pulpit zamiast tego co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 sprobuj przestawic sterowniki w maxie, jezeli masz directx przestaw na OpenGL lub odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 I ciekawe czy service paka ma od razu. Jak nie to dossaj. mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hellix Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Dzięki , działa. Temat do zamknięcia. Może kiedyś się przyda komuś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 A ja myślałem że to jakiś nowy plugin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi