Napisano 2 Wrzesień 200816 l Witam. Prezentuję moją nową animację zrobioną w max9+vray, składane w premiere+(combustion); 640x414; sprzęt -laptop(bez komentarza) Praca zajęła mi ok 27dni. minus wakcje w górach chodź i tam nocki byly dla laptopa:) Sama animacja jest dość prosta chodź jako ,że to moja 2-ga przyspożyla wielu problemów i mam nadzieję ,że komus przypadnie do gustu Roboteck-brakujące ogniwo to 67sek. animka o robocie ,który jest brakującym ogniwiem jakiejś ciągłości.... link: http://gregorjan.za.pl/roboteck/robot.avi. Opinie i sugestie na przyszłość mile widziane:) Edytowane 3 Wrzesień 200816 l przez gregorjan
Napisano 2 Wrzesień 200816 l No ladnie, ladnie 666 post :) Animka... hmm.. taka sobie, nic strasznie zlego, ani nic porywajacego :) Ze tez chcialo ci sie to w vrayu renderowac. W niektorych miejscach widac skaczace GI. I chyba nie rozumiem przekazu. Gratuluje ukonczenia projektu. A, i wrzuc to na jakies vimeo czy cos w tym stylu, nie kazdy ma platne konto na rapidzie.
Napisano 2 Wrzesień 200816 l faaajne... super... nie wiem tylko czy nie odpuściłeś z tą rzeczą którą on napędza... mógłby to być Rowerek podpięty do jakiejś prądownicy.. pozdrawiam.
Napisano 2 Wrzesień 200816 l Autor Nie mówilem o fabule, bo chcialem zobaczyć opinie, chociaż wiem że jest to moja najsłabsza strona Roboteck jest brakującym ogniwem niezbędnym do napędzenia niedziałającej machiny o czym świadczy czerwone światło. Kiedy napędza główny tłok wszystko działa (białe światło) ,niestety nie wytrzymuje tępa i rozsypuje się, a na jego miejsce wchodzą kolejne roboty. mirach- faktycznie to nie najlepszy nr.postu na pokaz pracek;) ale nie zauważyłem. Co do GI to przy gł. tłoku nie miałem już nerwów żeby poraz xx to poprawiać. gdzieniegdzie skacze też tapeta ,o czym rozmawiałem w jednym z wątków z arev i ostatecznie załatwiłem to maską z mojedyńczej klatki. sly-od początku robot miał siedzieć na śmietniku i iść w stronę miasta,niewyszło i postanowiłem zamknąć to w pomieszczeniu, ale faktycznie narobiłeś mi smaku z tym zew. urządzeniem:) co do rapida to u mnie po odczekaniu 33sek można zassać za darmo,ale jak kto woli:) http://gregorjan.za.pl/roboteck/robot.avi. Załączm też kilka artów na których się wzorowalem. Edytowane 2 Wrzesień 200816 l przez gregorjan
Napisano 4 Wrzesień 200816 l ups, rzeczywiście nie "wygrałeś" dostatecznie końcówki, moze przez to ze wszystkie ujęcia są takie same i brakuje jakiegoś klucza kompozycyjnego. Tak czy siak dobrze ze brniesz do konca. Pozdro