Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Prezentuję moją nową animację zrobioną w max9+vray, składane w premiere+(combustion); 640x414; sprzęt -laptop(bez komentarza)

Praca zajęła mi ok 27dni. minus wakcje w górach chodź i tam nocki byly dla laptopa:)

Sama animacja jest dość prosta chodź jako ,że to moja 2-ga przyspożyla wielu problemów i mam nadzieję ,że komus przypadnie do gustu

Roboteck-brakujące ogniwo to 67sek. animka o robocie ,który jest brakującym ogniwiem jakiejś ciągłości....

link:

http://gregorjan.za.pl/roboteck/robot.avi.

Opinie i sugestie na przyszłość mile widziane:)

Edytowane przez gregorjan

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No ladnie, ladnie 666 post :)

Animka... hmm.. taka sobie, nic strasznie zlego, ani nic porywajacego :) Ze tez chcialo ci sie to w vrayu renderowac. W niektorych miejscach widac skaczace GI. I chyba nie rozumiem przekazu.

Gratuluje ukonczenia projektu.

A, i wrzuc to na jakies vimeo czy cos w tym stylu, nie kazdy ma platne konto na rapidzie.

Napisano

faaajne...

super...

nie wiem tylko czy nie odpuściłeś z tą rzeczą którą on napędza... mógłby to być Rowerek podpięty do jakiejś prądownicy..

pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Nie mówilem o fabule, bo chcialem zobaczyć opinie, chociaż wiem że jest to moja najsłabsza strona

Roboteck jest brakującym ogniwem niezbędnym do napędzenia niedziałającej machiny o czym świadczy czerwone światło. Kiedy napędza główny tłok wszystko działa (białe światło) ,niestety nie wytrzymuje tępa i rozsypuje się, a na jego miejsce wchodzą kolejne roboty.

mirach- faktycznie to nie najlepszy nr.postu na pokaz pracek;) ale nie zauważyłem.

Co do GI to przy gł. tłoku nie miałem już nerwów żeby poraz xx to poprawiać. gdzieniegdzie skacze też tapeta ,o czym rozmawiałem w jednym z wątków z arev i ostatecznie załatwiłem to maską z mojedyńczej klatki.

sly-od początku robot miał siedzieć na śmietniku i iść w stronę miasta,niewyszło i postanowiłem zamknąć to w pomieszczeniu, ale faktycznie narobiłeś mi smaku z tym zew. urządzeniem:)

co do rapida to u mnie po odczekaniu 33sek można zassać za darmo,ale jak kto woli:)

http://gregorjan.za.pl/roboteck/robot.avi.

Załączm też kilka artów na których się wzorowalem.

Edytowane przez gregorjan

Napisano

ups, rzeczywiście nie "wygrałeś" dostatecznie końcówki, moze przez to ze wszystkie ujęcia są takie same i brakuje jakiegoś klucza kompozycyjnego. Tak czy siak dobrze ze brniesz do konca. Pozdro