Lagunapl Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Kochani mam prosbe szukam tutkow na temat wizualizacji produktow takich jak: piwo (puszka, butelka). Ciezko mi jest uzyskac naturalny kolor szkla takiego jak jest np. w Zywcu. Druga sprawa to uzyskanie ufektu zmrozenia butelki czyli szron na butelce . Drugi efekt z ktorym nie moge sobie poradzic to butelka czy puszka to zmoczona woda (krople wody na opakowaniu). Bardzo prosze jesli ktos gdzies cos widzial przeslijcie linka.
grizleyd Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 krople , szron , itp. to rzecz jasna w 90% robi sie w postprodukcji, w programie 2d , np w Photoshopie.
Lagunapl Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 myslisz o After Effect jesli nie to prosze daj linka??
qbaqbaMAX3D Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Woda, krople, zmrozenie >>> RF4 >>>> szukaj :)
Lagunapl Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 serdecznie dziekuje i bede dalej szukal RealFlow wyglada cool ale ja go nie znam ;-( moze czas poznac ;-) jeszcze raz serdecznie dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi