DraB Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Siema Otóż mam taki problem: Sygnal wysylany z mojego routera(linksys) do konsoli PS3 dociera tam z mocą 10-15% co jak sie pewnie domyslacie nie wystarcza zeby na PS3 sie polaczyc z netem. Pytanie: Co najlepiej zrobic aby wzmocnic sygnal. Myslalem o takim urzadzeniu http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1130267578138&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=7813839789B14 moze ktoś z was mial z tym doczynienia, albo ogolnie z rozszerzaniem domowej sieci i moze cos poradzic? Pozdro
trosiek Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 pierwsze co bym zrobił to dokupił mocniejszą antenę. możesz też dokupić drugi router z ripiterem - takie coś przechwytuje sygnał sieci i wzmacnia go na dalszy odcinek. Wystarczy tylko taki router do gniazdka podłączyć - nie trzeba innych kabli ciągnąć. A o takim rozwiązaniu co masz w linku to nie słyszałem :)
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 trosiek w linku ma wlasnie to o czym sam mu napisales :D
DraB Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Na razie kupiłem mocniejszą antenę (12dB). Zobaczymy :)
Rekomendowane odpowiedzi