kellyq Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) myślę, że już pora... taki sobie starawy dziadkowina, kolejny na forum jak widzę, soft blender, więc proszę rozważyć jego możliwości przed zjechaniem mnie :) Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez kellyq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 pokaż model bez tej (foto) tekstury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 screen'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 za dużo saturacji w źrenicach staruszka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 render słaby - brak specular mapy,drugiego swiatła i miekich cieni strasznie spłaszcza obrazek natomiast model bardzo ladny, texturka zacna, tylko do tej brody mozna sie doczepic- taka jakas z nie tej samej bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Mnie się natomiast renderek podoba. wiem jak ciężko jest uzyskać wygląd skóry i wydaje mi się że jest nieźle. Tylko kłaki nie teges. myślę, że już pora... też tak myślę :) soft blender, więc proszę rozważyć jego możliwości przed zjechaniem mnie :) Blender daje radę. Masz szczęście że się nikt nie obraził za to co napisałeś ;) Poza tym nikt ci nie broni używać ZBrusha lub Mudboxa. Nie unikniesz tego jeśli będziesz chciał pracować kiedyś w branży 3d. (do niczego nie namawiam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Faktycznie, też bym dodał dwa światła: wypełniające i konturowe. Była by ogromna różnica. Brwi i broda są za szare, powinny być bardziej siwe. Nie wiem gdzie jest światło ale dziurka w nosie nie powinna być tak oświetlona mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi