Napisano 11 Wrzesień 200816 l myślę, że już pora... taki sobie starawy dziadkowina, kolejny na forum jak widzę, soft blender, więc proszę rozważyć jego możliwości przed zjechaniem mnie :) Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez kellyq
Napisano 11 Wrzesień 200816 l render słaby - brak specular mapy,drugiego swiatła i miekich cieni strasznie spłaszcza obrazek natomiast model bardzo ladny, texturka zacna, tylko do tej brody mozna sie doczepic- taka jakas z nie tej samej bajki
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Mnie się natomiast renderek podoba. wiem jak ciężko jest uzyskać wygląd skóry i wydaje mi się że jest nieźle. Tylko kłaki nie teges. myślę, że już pora... też tak myślę :) soft blender, więc proszę rozważyć jego możliwości przed zjechaniem mnie :) Blender daje radę. Masz szczęście że się nikt nie obraził za to co napisałeś ;) Poza tym nikt ci nie broni używać ZBrusha lub Mudboxa. Nie unikniesz tego jeśli będziesz chciał pracować kiedyś w branży 3d. (do niczego nie namawiam)
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Faktycznie, też bym dodał dwa światła: wypełniające i konturowe. Była by ogromna różnica. Brwi i broda są za szare, powinny być bardziej siwe. Nie wiem gdzie jest światło ale dziurka w nosie nie powinna być tak oświetlona mocno.