Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej All

To może na początek coś o mnie :

Nazywam się Sebastian, mam 14 lat i interesuje sie iluzją, grafiką, efektami specjalnymi, webdesing-iem i aktorstwem.

3Ds Max-a uczę sie 2 miesiące (podczas wakacji), wcześniej już trochę znałem photoshopa i after effects, a marzy mi się nakręcic własny film - fantasy ;D

Chciałbym pokazać wam moje prace :

Pierwszy Render - Garaż w stanie surowym :

1f9fddb869e795aam.jpg

Półki w moim pokoju xD :

7d15508bc5c8740dm.jpg

Wieża na szczycie "Borówkowym" ( koło Ladka Zdroju - Na wakacjach tam byłem xP)

0b0010b69811a58dm.jpg

Taki dom .... :

1238012cd7ef1bc4m.jpgb886e5f3451ff9ebm.jpg

Cos jakby dom z bajki Disneya "Planeta Skarbów"

088232ba069fa999m.jpg6af148413dc2d154m.jpg5ef070db337a887cm.jpgb7b441d4e6b1f5eam.jpgd2d9aa3aa36533fem.jpg

To tyle z tych jakby trochę "ładniejszych" xD Niestety projekt "Planeta Skarbów" już nie dokończę bo boje sie wejść w 3Ds maxie do tego projektu ....

Komputer

AMD Athlon 1800+ 1.7 Ghz

512 RAM

Karta Graficzna 64 MB

I tak dobrze że tyle zrobił .... muszę go kiedyś wymienić

Z teksturami mi narazie nie idzie, mam nadzieje ze to się zmieni.

Jeśli chodzi o pierwszy render garażu to materiał pustaków już zmieniłem

Pozdrawiam wszystkich userów

(żeby nie było adminów i moderatorów tez xP)

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Widze ze z kazda praca idzie ci lepiej wiec tak trzymaj. Troche jeszcze zleci czasu zanim to bedzie dosc przyzwoicie wygladac ale nikt nie robi odrazu dobrym prac. Pamietaj o propocjach modeli nie rob z glowy tylko proboj odwzorowac prawdziwe konstrukcje i elementy. Tak czy siak dobry start.

Napisano

Start naprawdę dobry. Robi wrażenie jak na 2 miesiące ;) Mirach ma rację za 2lata film murowany. Tylko, żeby Tobie ta grafika 3D się szybko nie znudziła ;) bo znam takich.

Napisano
Start naprawdę dobry. Robi wrażenie jak na 2 miesiące ;) Mirach ma rację za 2lata film murowany. Tylko, żeby Tobie ta grafika 3D się szybko nie znudziła ;) bo znam takich.

Myślę, ze tak nie będzie chociaż pewnie inni tez tak mówili ;) Ale już sie trochę tym bawię (mam na myśli ogólnie PS, AE) i wierzę że mi się nie znudzi, bo to jest takie jakby tworzenie własnego świata , bujanie w obłokach .... co mi na lekcjach dobrze wychodzi xD

Za niedługo mam zamiar zacząć robić jak na razie w mojej "karierze": xD największą prace, scenę pt. "Wszystko na ostatnia deskę" ;D szkice już mam ale pierwsze efekty będą chyba dopiero za miesiąc, bo trzeba zacząć szkołę, a pod koniec miesiąca jest wielka biba Iluzjonistów xD tzn. XXX Jubileuszowy Kongres Iluzjonistów Łódź 2008.

Wielkie dzięki za miłe słowa ;)

Napisano

Najważniejsze jest mieć pomysł ;) jak jest pomysł to reszta pójdzie łatwiej. Czasami mieć trzeba jakąś motywacje. Jeśli masz pomysły i motywację to Ci się nie znudzi ;] tak jest u mnie.

Napisano

Tak, najważniejszy jest pomysł. Mnie pomysły rodzą się albo jak sobie leże w nocy i rozmyślam ;) Albo na lekcji matematyki jak potworki rysuje xD I jak coś fajnego wymyśle to zapisuje i czeka w kolejce.

A jeśli chodzi o motywacje to zawsze sobie coś tam dopowiem ;D Np. Dlaczego ten koleś jest w Złotej Galerii a nie ja xD Zaraz mu pokaże .... może nie tak dramatycznie sobie mówie, ale zawsze coś xD