ETA Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Ciekawy temat więc postanowiłem się dołączyć :) Taka se piła, narazie troszke mało, konceptu brak z czasem podobnie... :P Pozdro
Eric_Draven Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 lepiej poszukaj konceptu. teraz jest takie niewiadomo co. Widać że konceptu brak.
Gość Marioza Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 no narazie cos jest ale muisz cos jeszcze dostrugac , robienie bez konceptu jest nie łatwym zadaniem ;)
ETA Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 Hehe dzięki ;) wole bez, a tak serjo to chce dać upust resztką mojej kreatywności... a o to efekt następnej chwili dłubania. Nic nowego ale zaczynam definiować ogólną bryłę:
Eric_Draven Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 "błogosławieństwo" zamierzasz na alphe wypalić? przydałby sie detal na samą piłe i osłone. wygląda lepiej niż poprzedni zrzut :) dajesz dalej
ETA Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Napisano 21 Wrzesień 2008 Heh, "Błogosławiona" to jest tylko taki rpzydomek raczej żadnych alf nie będzie. Kurna jednak robić coś bez konceptu to nie jest zbyt mądre. Puki co pokaże to co dzisiaj napaćkałem: Ogólnie ostatnimi czasy nie mam motywacji do dziabanie czegokolwiek stąd ten brak konceptu i i model jak psu z pupy wyjęty :D
Eric_Draven Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 jak to pewien mój znajomy mówi: "Do roboty K..wa!!!" :P z tyłu zaczyna mi sie podobać, z przodu dalej słabo.
Kuba Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 To żeś teraz pojechał :D, epika liryka i dramat w jednym :p
ETA Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Może jutro.... :P zobaczymy :D Właśnie mam cały czas ten problem, żew mi się tez to nie podoba za bardzo, ogólnie po raz enty stwierdzam, że lepiej mieć concept którego nigdy mi się nie chce robić :P Heehehe dzięki Kuba XD
Rekomendowane odpowiedzi