Kusanagi Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 ciekawie wyglada ta animacja twarzy _ a gra to mistrzostwo swiata/ dawno nie gralem w cos tak bliskiego jakoscią do filmów kinowych ;)
Matti Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 mimika twarzy fakt byla gornych lotow. Szkoda ze lip sync nie byl juz taki dobry:) A gra to fakt klasa sama w sobie. Czekam na 5 czesc ponoc juz cos chlopaki z Konami tam kombinuja.:]
Kusanagi Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 mozliwe ze lip sync byl robiony automatem - przy tylu dialogach raczej ciezko mi sobie wyobrazic by tracili czas na to animatorzy
Kris_R Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Przecież w artykule jest napisane :) nie ma co zgadywać... "to lessen work loads, audio analysis animation is used in the Metal Gear Solid series" - animacja (po części) na bazie analizy plików audio.
deshu Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Ja w tej grze nie odnalazlem niczego fajnego albo wciagajacego. Zagralem tylko ze wzgledow na nawet ciekawa jakosc grafiki. Offtopic: gralem w gtaIV na xboxie... takiego lowframu NIGDY bym sie po konsolach nie spodziewal, przeciez tylko to jest ich atutem wzgledem komputerow - brak koniecznosci zwazania na wymagania sprzetowe.
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 swietny artykuł! jeden z najlepszych jakie widziałem! masa informacji! Gierka świetna!! a już motyw na koncu z wzajemnym doładowywaniem sie zastrzykami to LEGENDA!!!
Rekomendowane odpowiedzi