Napisano 18 Wrzesień 200816 l ciekawie wyglada ta animacja twarzy _ a gra to mistrzostwo swiata/ dawno nie gralem w cos tak bliskiego jakoscią do filmów kinowych ;)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l mimika twarzy fakt byla gornych lotow. Szkoda ze lip sync nie byl juz taki dobry:) A gra to fakt klasa sama w sobie. Czekam na 5 czesc ponoc juz cos chlopaki z Konami tam kombinuja.:]
Napisano 18 Wrzesień 200816 l mozliwe ze lip sync byl robiony automatem - przy tylu dialogach raczej ciezko mi sobie wyobrazic by tracili czas na to animatorzy
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Przecież w artykule jest napisane :) nie ma co zgadywać... "to lessen work loads, audio analysis animation is used in the Metal Gear Solid series" - animacja (po części) na bazie analizy plików audio.
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Ja w tej grze nie odnalazlem niczego fajnego albo wciagajacego. Zagralem tylko ze wzgledow na nawet ciekawa jakosc grafiki. Offtopic: gralem w gtaIV na xboxie... takiego lowframu NIGDY bym sie po konsolach nie spodziewal, przeciez tylko to jest ich atutem wzgledem komputerow - brak koniecznosci zwazania na wymagania sprzetowe.
Napisano 20 Wrzesień 200816 l swietny artykuł! jeden z najlepszych jakie widziałem! masa informacji! Gierka świetna!! a już motyw na koncu z wzajemnym doładowywaniem sie zastrzykami to LEGENDA!!!