GrafMax Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Witam podczas modelingu włosów, te nagle przesunęły się, jakby wyskoczyły z modelu z którego zostały "wyemitowane" i nie chcą wrócic a miejsce. Dzieje się to notorycznie, przy różnych modeleach. Ktoś ma pomysł jak to ominąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 serwus :) ale tak tez jest fajnie :) :D -- sprobuj skasowac tego Push - bo widze ze masz tam modyfikacje pod hairem. jak bedzie ok, to bedzie wiadomo gdzie grzebac. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 mi autosave zrobiony podczas czesania tak wszystko kaszani. wniosek - wyłącz autosava :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Niestety to nie jest wina modyfikatora push - wczesniej próbowałem bez niego i sytuacja była identyczna. Jesli chodzi o autosave, to zawsze mam wyłączony :/ Jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi