Napisano 22 Luty 200421 l ostatnio postanowilem zrobic scenke pajakiem, i taki jest tego efekt. niemam jeszcze ostatecznej wizji koncowej..niedlugo dodam pare detali , moze jakas muche albo cos :]
Napisano 22 Luty 200421 l Autor wlasnie tego niewiem. nieznam zadnych pluginow futerkowych do maxa 6. mozna by sprobowac splajnami a potem scatter ale to troche roboty...
Napisano 22 Luty 200421 l narazie niech bedzie, pokaz moze jeszcze zdjecia pajaka, czy dobrze odwzorowujesz ;D
Napisano 22 Luty 200421 l najz dodaj moze jakas pajeczynke( cholera nie mam polskich znakow arrgh...)
Napisano 22 Luty 200421 l Autor wlasnie z pajeczyna mam najwiekszy problem bo niewiem jak mam ja zrobic
Napisano 22 Luty 200421 l Fajna scenka mosze s tego byc :P Tylko galazki zaostrz bo wygladaja jak lepione z plasteliny, takie gladziutkie. Pokaz blueprinty pajaka [lol2] Aaa, nonejm, fajny avatar :D
Napisano 22 Luty 200421 l Autor jaaapier......... ja sie zabije. skasowal mi sie plik ten aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw kur... nieeeeeeeeee neineieeniiieeeeeeee tyle roboty poszlo w bloto :((((((((
Napisano 23 Luty 200421 l uuu takie rzeczy bardzo bola tymbardziej ze pracka zapowiadala sie bardzo fajnie... ale jesli robisz to w maxie to ma on domyslnie ustawiona funkcjie robienia backup`ow -> poszukaj folderu \"autoback\" w glownym folderze maxa... MOZE JESZCZE TAM SIEDZI jakas kopia...
Napisano 23 Luty 200421 l Autor mam jeden plik pajak.max ale tam niema tego korzenia , kamykow, i trawy (ten obrazek na samej gorze ) a tak to mialem to zapisane jako autoback1:/ i potem jak zaczelem robic inny model to sie zastapilo i jest lipa.