Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ostatnio postanowilem zrobic scenke pajakiem, i taki jest tego efekt. niemam jeszcze ostatecznej wizji koncowej..niedlugo dodam pare detali , moze jakas muche albo cos :]

dupa.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wlasnie tego niewiem. nieznam zadnych pluginow futerkowych do maxa 6. mozna by sprobowac splajnami a potem scatter ale to troche roboty...

Napisano

najz dodaj moze jakas pajeczynke( cholera nie mam polskich znakow arrgh...)

Napisano

Fajna scenka mosze s tego byc :P Tylko galazki zaostrz bo wygladaja jak lepione z plasteliny, takie gladziutkie.

Pokaz blueprinty pajaka [lol2]

Aaa, nonejm, fajny avatar :D

Napisano
  • Autor

jaaapier......... ja sie zabije. skasowal mi sie plik ten aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw kur... nieeeeeeeeee neineieeniiieeeeeeee tyle roboty poszlo w bloto :((((((((

Napisano

uuu takie rzeczy bardzo bola tymbardziej ze pracka zapowiadala sie bardzo fajnie... ale jesli robisz to w maxie to ma on domyslnie ustawiona funkcjie robienia backup`ow -> poszukaj folderu \"autoback\" w glownym folderze maxa... MOZE JESZCZE TAM SIEDZI jakas kopia...

Napisano
  • Autor

mam jeden plik pajak.max ale tam niema tego korzenia , kamykow, i trawy (ten obrazek na samej gorze ) a tak to mialem to zapisane jako autoback1:/ i potem jak zaczelem robic inny model to sie zastapilo i jest lipa.