MaseY Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Dopiero zaczynam sie bawic 3ds maxem 5 wiec mój problem pewnie jest banalny, no ale coż:) siedze juz od kilku dni i nie wiem jak i co dalej mam zrobic. otóż mam jakiś plik avi, dodalem go w materials/bitmap do programu. potem zrobilem boxa i zrobilem zeby sie ten box ruszal, tzn. faluje sobie. ale on ma jakis tam kolor, np. czerwony. a ja chce zeby kolore tego boxa byl przezroczysty:) tzn. ze jak on faluje na tle sciany w filmie, to zeby bylo widac jakby ta sciana falowała itp. zapewne wiecie jak to zrobic, wiec prosze o pomoc
blood_brother Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Po pierwsze nie ten dzial po drugie popraw temat.
MaseY Napisano 22 Luty 2004 Autor Napisano 22 Luty 2004 sorry nowy tutaj jestem, nie wiem co i gdzie... jaki jest ofpowiedni dział?? i co jest nie tak z tematem, noi jak sie go zmienia:)
blood_brother Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Przejrzyj regulamin odnosnie nazewnictwa watkow. Temat sie zmienia poprzez edycje pierwszego posta. A co do dzialu to wydaje mi sie ze powinien to byc texturing & lighting. Pozdro[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi