graficMac Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam! Jak sie robi render animacji, zeby mi wyszedl filmik [animacja] a nie pojedyncza klatka? PS: dopiero sie ucze ;] jade na tutakch itd i biblii 3ds max 8
zgred Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 f10 - ustawienia rendera, i zamiast single frame, wybierz range i podaj zakres
graficMac Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 (edytowane) a spoko, trzeba wybrac miejsce docelowe gdzie ma byc zapisana dana animacja. PS: ludzie macie przynajmniej z czego sie posmiac... to odnosnie mojego pytania :) ...a i jeszcze jedno - dlaczego jak klikam na Auto Key nastepnie zaznaczam dlon bipeda, nastepnie przeciagam suwak czasu z 1rwszej klatki na 50siata, podnosze dlon do gory, tworzy mi sie animacja tylko w jednej klatce a nie od 1-50 klatki ? Jezeli postepuje podobnie z boxem wszystko gra. ? Edytowane 22 Wrzesień 2008 przez graficMac
Master Kiełbaster Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 F1 ! przypisz jakiś plik wyjściowy. co do bipeda muśsz zrobić klatkę kluczową na początku i na końcu animacji
ogien88 Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 bardzo przydatna informacja .. napewno z niej nie jeden amator skorzysta .. pozdro for all ..
tweety Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 fajnie, a teraz nie odkopuj już wątków sprzed miesiąca tylko po to aby dodać komentarz tylko idź dalej przez życie...
Rekomendowane odpowiedzi