pitekkkk Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Witam. Ostatnio mnie natchnęło na zegarek, oraz żeby go jak najładniej przedstawić. Mnie się bardzo podoba, więc poddam pod krytykę, żeby ugasić swój zachwyt :D PS. Które najlepsze, a które najgorsze ? :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 2 najlepsze, 3 najgorsze, znajdź oryginalniejszą tapetę :P
mirach Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Sam zegarek tez mi sie podoba. Jedynie ostatnie ujecie jest jakies dziwne, strasznie go splaszcza, mam wrecz wrazenie ze wyglada jak plane z textura a nie obiekt 3d. W kazdym razie very najs. Fajne materialy.
Stachu Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 no własnie tez ta nikte zauwazyłem, szczegonie na 3 tak rzuca sie w oczy. ale very najs i tak. materiały rewelacja poza nitką ;]
masa Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 ladne i staranne wykonanie... poza nitką :) - pojedynczym sznureczkom przydala by sie jakaś teksturka - teraz to wyglada jak spleciona żyłka. Ostatnie ujęcie to wina zbyt dużego zbliżenia (jeśli używasz VrayPhysicalCamera to pewnie parametr "focal length" dałeś duży), ale wydaje mi sie że zastosowanie DOF znacznie poprawilo by koncowy efekt. Teraz w 3 wygladaje sie jakby paski były za krótkie. pozdr tk
Gość AT7 Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Nie wiem czy akurat w tym modelu zegarku ale myśle że na 3 fotce patrząc pod tym kątem, szkiełko znacząco by zniekształcało wnętrze.
Kimmi Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Bardzo mi się podoba, skóra wygląda bardzo fajnie, ale nitka jest trochę zbyt jasna.
Rekomendowane odpowiedzi