Napisano 3 Październik 200816 l witam. mam pytanie odnosnie 3ds maxa . jest moze wersja maxa na Mac os x ? nie chcem instalowac bootcampow czy jakis innych emulatorow.
Napisano 3 Październik 200816 l Autor a jak sie sprawa ma na emulowaniu na bootcampie czy innych emulatorach? duzo wolniej bedzie chodzil ? jak jest z renderowaniem ? bo chcem kupic macbooka pro ale mam problem wlasnie z 3ds maxem bo nie ma oficjalnej wersji na maka tylko bylo by trza emulowac. ten MBP co chcem kupic ma c2d 2,4 / 2gb ramu / 8600 m gt
Napisano 3 Październik 200816 l bootcamp to nie emulator ;] instaluje sie równolegle do OSXa Windowsa XP i masz najzwyczajniej 2 systemy. Przy uruchamianiu komputera wybierasz system. A z emulatorów to polecam Paralel Desktops. Sporo programów na nim sprawdzałem, nawet jakieś śmieszne środowiska programistyczne, ale szczerze Maxa nawet nie próbowałem odpalać ;]
Napisano 3 Październik 200816 l Autor bo wlasnie niektorzy pisza ze swietnie chodzi a niektorzy ze niezabardzo. niechcem babola zrobic a chcialem sobie macbooka pro kupic. chyba bede musial normalnego lapka kupic. zaden dizajnem niepodchodzi nawet pod apple.