Napisano 8 Kwiecień 200421 l jak ze tak dobrze ci to idzie w prezencie dla ciebie poszukalem cabiny i znalazlem mala czesc mam nadzieje ze ci sie przyda
Napisano 8 Kwiecień 200421 l 1)(Duzo roboty) Wymodeluj lotniskowiec w doku Lotniskowiec...lol, Rosjanie nie mieli wtedy jeszcze lotniskowców, przynajmniej ja nie słyszałem o żadnym :) Co do sceny, scena ataku z powietrza to świetny pomysł, ale moim zdaniem mniej roboty Miałbyś modelując tylko niemieckiego Bf-109 E lub F i skomponowac jak Jaczka rozrywa pod wplywem niemieckich pocisków :P Ale jesli dalej Obstajesz przy ataku z powietrza, to widziałbym to jako nalot stukasów na radzieckie lotnisko :)
Napisano 8 Kwiecień 200421 l cos masz slabe informacje rosjanie pierwszy lotniskowiec wybudowali w 1894r tyle ze ten byl do balooonow, a w 1909 postanowiono wybudowac lotniskowce do startu poziomego, projekt zostal skonczony ale wybuchla rewolucja i plany na budowe w leb wziely, pozniej byl 37r zaczeto budowac wtedy dwa lekkie lotniskowce, prawdowpodobie skonczone w 42. Wszyscy znamy ruskich i wiemy ze naprade to niepowiedza co zrobili a co nie. Ale z niektorych zrodel wynika ze takowe lotniskowce plywaly po morzach w drugiej wojnie swiatowej, Pozdro
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Zwracam honor jesli chodzi o ten lotniskowiec, bo to byly jedeynie moje domysły, gdyż raczej o marynarce a szczegolnie rosyjskiej niewiele wiem :). W każdym razie, moim zdaniem, lotniskowiec to chybiony pomysł (chcoiażby z powodu, ze nie pasuje on wogole do koncepcji frontu wschodniego) gdyż większośc walk na froncie wschodnim toczyla sie na lądzie i w powietrzu, oczywiscie walki na morzu tez były ale nie na taka skale jak na innych forntach.
Napisano 8 Kwiecień 200421 l zgadzam sie jezeli chodzi o te fronty, myslalem ze to doda troche tego czegos. Ale w miedzyczsie wymyslilem jeszcze jeden pomysl: Obrona stallingradu, zburzone budynki duzo kurzu
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Autor Podoba mi sie koncepcja Stalingradu ale jescze tego ne widze,siade wieczorkiem i pomysle jak by to mialo wygladac . Bedzie troche dlubaniny :)
Napisano 8 Kwiecień 200421 l No narescie go uklończyles ... mam nadzieje ze przydaly ci sie moje reference... a jakbym mial sie czegos przyczepic to mapy szkla na włazie... gratuluje wytrwalosci w przecyy... PozdR
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Autor heh mapy szkla sa takie bo nie ma kokpitu i one to tuszuja a matrialy jak zwykle i zawsze milo widziane-wielkie dzieki .
Napisano 9 Kwiecień 200421 l Autor ostatni update Yaka 7 Za porada znajomego modelarza poprawilem 1.mniej odpadajacej farby na metalowym kadlyubie 2.inny podklad w miejscu fuszczenia farby w elementach drewnianych Co do sceny to biore sie za niemiecki samolkot a nastepnie polacze to w scene(moze dojda inne elementy i powstanie animka ale to jescze nic pewnego)
Napisano 9 Kwiecień 200421 l Autor bo nie mam zdjec orginalnego kokpitu a bylejakiego robic nie bede Mysle ze temat szy ostatecznie (chyba ze powstanie kokpit) moge zamknac