ViR Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 oj dawno nie robiłem nic w max'ie i postanowiłem sobie przypomnieć jak to się robi, ciekawe czy tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze, no i może dzięki wam nauczę się jakiś nowych sztuczek o to pierwszy renderek
KamillM Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Model prosty, mało dokładny i wydaje mi się, że nieproporcjonalny. Jeśli jesteś początkującym to bierz się za tutoriale ;)
DiO Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 a referka w tle byla jak modelowales? :> pozdrawiam
ViR Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Referka była:) mało detali na razie sam szkielet robie. Pozdrawiam
Vega Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Po dacie rejestracji widzę, że jesteś nowy. Początek nie jest zły tylko teraz jest ważne to, żebyś tego tzw. nie popsuł :D Powodzenia
ViR Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Dzięki i postaram się nie po psuć, z tej strony chyba już wystarczy więcej detali na teksturce, teraz zabieram się za poszukiwaniem referek drugiej strony pozdrawiam
ViR Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 kolejny bok, chyba teraz za teksturki sie wezme.
Rekomendowane odpowiedzi