Loopaz Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Witam. Na wstep: Nowy jestem, 2 dni w maxie ale strasznie mnie rajcuje. Pracuje nad projektem mapy do jednej z gier i mam wciąż ten sam problem. -.- Być może ten topic gdzieś jest ale lenistwo sprawia że wole zapytać. Kto pyta nie błądzi ;P Do sedna: Potrzebuje wyjaśnienia jak połączyć ze sobą kilka obiektów w taki sposób aby po kliknięciu w jeden z nich poruszała się cała "połączona" grupa tych że obiektów. Coś co sprawi że te obiekty nie przesuwają się względem siebie. Mam v.2009. Proszę o wyrozumiałość, w razie jej braku proszę o wybaczenie ;P Pozdrawiam Screeny poniżej próbowanego do osiągnięcia celu Dodam że te elementy maja sie ze sobą stykać i stanowić pewną całość
arev Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Niestety lenistwo nie jest tutaj nagradzane ;) Hasła: Attatch, Link. 1
Loopaz Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 Wielkie dzieki ! Przełom xD masz u mnie plus ;* Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi