Napisano 24 Luty 200421 l Witajcie! W sumie to jeszcze nie mam 3d max`a, ale prawdopodobnie niedługo już będę miał... mam jedno głupie pytanie: czy istnieje możliwość stworzenia obiektu z kilku [powiedzmy 6] zdjęć [powiedzmy, że każde byłoby z inneś ściany sześcianu...]... ocywiście chodzi mi o możliwości programu... zapewne nie, ale zapytać zasze warto... bardzo to by było fajne... chyba zbyt fajne, żeby było realne co nie? hehehe... ja i moje utopie... Pozdrawiam!
Napisano 24 Luty 200421 l nie wiem w sumie czy o to Ci chodzi ale robisz defaultowego cube\'a i kazdej scianie(polygonowi) przypisujesz material w postaci jakiejstam fotki..hmm..
Napisano 24 Luty 200421 l 1. Przeczytaj regulamin 2. Zmien nazwe watku edytujac pierwszego posta 3. Niedostosowanie sie do zasad grozi kasowaniem postow, a w ostatecznosci banem. Uwielbiam banowac, wiec zrob mi na zlosc i nie daj do niego powodow. ---- Sa takie programy-automaty, ale generalnie potrafia stworzyc jedynie bardzo proste formy, glownie szesciany z przypisanymi texturami. W Maxie takie rzeczy robi sie w 5 minut.