nivius Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 witam jestem dość zielony jeśli chodzi o 3dsmaxa i w ogóle jeśli chodzi o grafikę 3d i mam 2 pytania... pierwsze: jak wyciąć w bryle konkretny kształt? przykładowo chce zrobić Boxa z wyciętą gwiazdą jak to zrobić? można prosić ja link do jakiegoś tutoriala albo mogę prosić o wyjaśnienie? sprawa nr. 2: czy mógłby mi ktoś polecić książkę jak modelować w maxie (9) i o materiałach i oświetlaniu w vray-u? najlepiej jakby książka była w miarę tania.... pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 co do pierwszego to Boolen poczytaj o nim w helpie max'a co do drugiego książki to wydawnictw helion popatrz na ich stronie co maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nivius Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 ok dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi