Zuczus Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 (edytowane) ok, finał, z braku czasu już więcej nie dało rady zrobić :) i link do większej wersji http://i25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Max3d/batfinbig.jpg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ No to i ja się przyłączę :D na razie szkic... taka troszkę zła strona nietopierza ;) Edytowane 30 Październik 2008 przez Zuczus
rosikowski Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 (edytowane) chyba można od ciebie oczekiwać czegoś więcej ? pokaż kogo on leje nawet jak tam dasz ścianę z plakatem "Wanted Joker Live Or Dead" to będzie już o niebo lepiej Edytowane 28 Październik 2008 przez rosikowski
panmalec Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 wes kontrasty podkrec dodaj szczegółów i pracka spox, klimacik wymiata i zes ogolnie nadął fajny charakter pracy, choc wygląda jak kadr z filmu:)
Zuczus Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 rosikowski - właśnie nie chciałem pokazywać kogo on tam klepie, niech sobie każdy wymyśli do tego historię :P Chciałem się skupić na twarzy herosa :) a to, że jak kadr z filmu to w sumie zamierzone :P
Rekomendowane odpowiedzi