Gość matti1993 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Witam Wszystkich serdecznie. Mam szalony problem w maxie 64. otóż w żaden sposób nie moge załadować do niego jako mapy animacji avi. Pracuje na winxp64 i nie mam w nim żadnych problmów z wersja 32-bitową maxa ( bez problemu ładuję dowolny plik avi jako bitmapę). Może ktos z forumowiczów mi pomoze zetknął sie z tym problemem i mi pomoże? Podziekowania Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 xp 64 ma costam z kodekami, mialem ostatnio podobny problem. Najbezpieczniej - przerob sobie ten avi na sekwencje jpg czy innych obrazkow, na 100% pozbedziesz sie problemu. Mozesz tez probowac przekodowac avi na taki kodek jaki masz bazowo na xp64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 albo doinstaluj paczke K-Lite MEGA codec pack (nie mylic z K-lite bez Mega), zainstaluje to co trzeba i przy okzcji usunie bledy zwiazane z codekami juz istniejacymi w systemie ;) Polecam. http://www.free-codecs.com/download/k_lite_Mega_Codec_Pack.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi