Guest ff9007 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 (edited) Witam, mój pierwszy post tutaj ^___^ Ale do rzeczy. Mianowicie próbuję stworzyć w 3ds ferrari enzo. Wszystko jest w miarę ok, ale gdy dodaję modyfikator symmetry, to coś jest nie tak, i mam dość duży odstęp pomiędzy lewą i prawą stroną mojego samochodziku. I teraz pytanie: wie ktoś jak temu zapobiec? Dołączam screen z moim problemem http://i38.tinypic.com/144is9.png ps. Dodam, że szukałem na forum rozwiązania mojego problemu, ale albo nie ma jego rozwiązania tutaj, albo ja nie potrafiłem znaleźć tego rozwiązania. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam EDIT: Rozwiązałem problem sam, temat można zamknąć (: Edited October 13, 2008 by ff9007
heaven Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 (edited) a szukales rozwiazania w maxie ? wystarczy dosunac ta odbita czesc do glownej. jak masz modyfikator symmetry to kliknij na niego 2x lewym lub na plus i wybierz mirror i wtedy dosuwasz sobie. ewentualnie gdyby cos tego nie pasowalo jeszcze za bardzo to rusz wart. treshold chociaz ona powinna juz pasowac. jak pomoglem to mozesz kliknac serducho czerwone po lewej stronie posta :) //niewidzialem ze rozwiazane :p Edited October 13, 2008 by heaven
Recommended Posts