MC-Maxim Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Nie ... chodzilo mi oczywiscie o render. Naprawde mi sie podoba i nie zartowalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 hmm tak se mysle i mysle i chyba sprobuje zrobic tuning tego BMW. zobaczymy jak wyjdzie jak tylko bede mogl sciagnac jakies referki. narazie limit przekroczony :( i strony laduja sie poooooo wooooooolutku a obrazki prawie wcale :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marqz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 xMark daj siatę twojej felgi ... jestem ciekawy jak sobie poradziłeś z otworami ... Fajna pracka, tuning dobry pomysł :)) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 dziury w felgach to boolean, ale teraz juz wiem ze to nie byl dobry pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 na tym narzedziu po najechaniu na przycisk powinien byc napis, \"uzywaj jak wiesz jak to uzyc\" szczerze to bardzo ciezko bolean uzywac ja umiem tylko na boxach itd, zeby siatki nie zepsuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marqz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Hmm tego się obawiałem ... przeważnie psuje całą siatkę, jeśli jest bardziej skomplikowana. Chyba się będzie trzeba za NURBS\'y wziąść. Jak patrzę na to co Bzyku robi to aż się chce za Rhino zabrać.:-). Ale twój model wygląda rewelka ... pracuj dalej, bacznie obserwuje :)) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 jak metoda to robiles? jestem poczatkujacy wiec sie zastanawiam:) splainy czy nurbs czy poly? ja nie mam pojecia a podobno mozna to zobaczyc na oko ale chyba nie na moje:( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 dla mnie z siateczki patrząc - POLY tzn to co 99% tutejszych osób na forum robi . . . a czemu nikt się nie skusi na splajne\'y??? co?? łatwiej powiedzieć \"zrób to poly\" :P - dla mnie taka sama technika jak każda inna tylko tzreba łumieć ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Vision3d swoje ferrari splineami robił ;) Skilo \"uzywaj jak wiesz jak to uzyc\" niestety to niedziała przy booleanach niema na nie sposobu :) może dlatego że nierozwijają ich chyba do maxa 3 :) Xmark pracuj pracuj bo model jest taki sobie narazie jest nierówno w kilku miejscach a felga hmm skomplikowana do modelowania to ona niejest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 wiem wiem sikham ale to byla pierwsza felga jaka robilem i teraz wiem ze niepotrzebnie booleana uzylem no ale czlowiek uczy sie na bledach. ps. macie jakies pomysly jaki zderzak zrobic do tuningowej wersji?? za wszelkie zdjecia bylbym wdzieczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 pierwszy lepszy z brzegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ale brzydka brrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Login... Potwierdzam. Logout... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Cudny tuning !! Jak ci się uda xMark zrobić taki tuning to bedziesz niezły. Najpierw zrub seryjne bmw 6 bo chce zobaczyś jak ci wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Szkoda, że w tym BMW pupa est tak strasznie zerżnięta z Porsche...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 dzieki sikham wlasnie czegos takiego szukalem :D Kryhas seryjne tez moze zrobie ale pierwszenstwo ma tuning (seryjne narazie mi sie znudzilo) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 gdybym to ja robił ten samochód (modelował w 3dsmax) pokusiłbym sie chyba o zmiane pewnych kształtów - przednie światła i tylna klapa gdyby nie te elemanty nawet fajny wozik z tego bmw :> widać ze projektant był zakochany bo inspirował sie na oczach kobiety szkicując przednie swiatła :| ( niewyszło to na dobre ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi