Vega Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Witam, nie wiedziałem dokładnie jak nazwać ten temat. Chodzi mi o to, że jeśli zrobię boxa1 i box2. To żeby miały taki sam materiał podczas ich tworzenia. Po prostu, żeby max sam dodawał materiał na nich, a nie ja :) Da się tak zrobić?? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Jak tworzysz boxa to przecież on nie ma żadnego materiału, trzeba go przypisać do boxa. Skąd box ma wiedzieć jaki materiał chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 A nieda się zrobić, że dodawał materiał automatycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Tak to nie wiem. Tylko po co? -Zrób wszystkie boxy na jednej Layer(warstwie) kliknij zaznacz wszystkie obiekty z tej warstwy i daj texturę. Lub: -Pochowaj wszystko inne w scenie ctrl+A i też daj materiał dla wszystkich zaznaczonych boxów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Obok nazwy obiektu, masz kolorowy kwadracik, kliknij na kwadraciku lewym przyciskiem, i w okienku ktore sie pojawi odzacz "assign random colors" teraz wszystkie obiekty jakie bedziesz tworzyl beda takiego koloru jakiego ustawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) @mirach: ok dzięki o takie coś mi chodziło :) nie wiedziałem gdzie jest to random :D @gregorian: dzięki również za chęci ;) Wielkie dzięki temat do zamknięcia lub usunięcia. Edytowane 15 Październik 2008 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi