rosikowski Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) FINISH Edytowane 30 Październik 2008 przez rosikowski
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) super stary :) ostro naparzasz do przodu, super sie rozwinales przez te ostenie kilka tygodni ;) btw. unikalbym takich 100% czerni, nie siedza Edytowane 15 Październik 2008 przez KLICEK
rosikowski Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) Dzięki za odzew ziĄ... jeszcze długa droga przede mną, zapał jest, studia są, jestem na dobrej drodze, a na obrazku jest tak ciemno bo chciałem uzyskać taki klimat jak to bywa u mrocznego rycerza... ja wiem czy to 100% czerń raczej 90% (patrz prawy górny róg) Jutro powalczę z przedramieniem, głową i zacznę "kolorować" no i maznę zdjętą maskę... edit: aaa chyba że ci chodziło o tą czerń np na konturach ręki ?? (szkic zawsze zaczynam czarnym...;-p) Edytowane 15 Październik 2008 przez rosikowski
rosikowski Napisano 21 Październik 2008 Autor Napisano 21 Październik 2008 up up up achhh.... już mi się nie chce nad nim siedzieć ale aż się prosi o doszlifowanie; mam też problem z namalowaniem kolców
KLICEK Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 jest git :) popraw tyl glowy, bo wyglada plasko:)
rosikowski Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 up... tak jak ziomek pisałeś poprawiłem głowe.. i... dodałem coś czego nie jestem pewien, nie wiem czy to zostanie (czarne oczy)
JunioR Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 według mnie jest super tylko na piersiach znak nietoperza :) pozdrawiam!
atheg Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Czarne oczy jakos mnie nie przekonuja. Zwlaszcza ze zupelnie nie pasuja temperatura do waloru szarosci jakie przyjales dla pracy jako calosci. Fajnie ze widac duzy postep w stosunku do np. koszmaru z poprzedniego konkursu. Podoba mi sie tez pomysl, choc zagrania z lustrem zawsze sa trudne (super z tego wybrnal kiedys selfu przy bitwie "co robia demony" czy jakos tak - swietna praca). Mam tez uwage co do ksztaltu glowy twojego batmana. Jest jaks taka, nieforemna wyciagnieta w osi pionowej (podobnie jak calosc ciala, przez co bohater robi sie troche "odchudzony"), mozgoczaszka zajmuje za duzo miejsca w stosunku do twarzoczaszki. za nisko zaczyna ci sie linia wlosow i czola (na postaci widzianej od tylu). ALe ogolnie wrazenie pozytywne. Pozdrawiam serdecznie
rosikowski Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Dzięki Junior; atheg; KLICEK... gdyby nie wy to bym tego nie skończył ...;-p hehe...
KLICEK Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 :) wyszlo fajnie, super szybko sie uczysz, ciesze sie ze udalo Ci sie wkrecic w temat ;) powodzenia ps. mowilem Ci ze masz talent :)
Rekomendowane odpowiedzi