Napisano 15 Październik 200816 l super stary :) ostro naparzasz do przodu, super sie rozwinales przez te ostenie kilka tygodni ;) btw. unikalbym takich 100% czerni, nie siedza Edytowane 15 Październik 200816 l przez KLICEK
Napisano 15 Październik 200816 l Autor Dzięki za odzew ziĄ... jeszcze długa droga przede mną, zapał jest, studia są, jestem na dobrej drodze, a na obrazku jest tak ciemno bo chciałem uzyskać taki klimat jak to bywa u mrocznego rycerza... ja wiem czy to 100% czerń raczej 90% (patrz prawy górny róg) Jutro powalczę z przedramieniem, głową i zacznę "kolorować" no i maznę zdjętą maskę... edit: aaa chyba że ci chodziło o tą czerń np na konturach ręki ?? (szkic zawsze zaczynam czarnym...;-p) Edytowane 15 Październik 200816 l przez rosikowski
Napisano 21 Październik 200816 l Autor up up up achhh.... już mi się nie chce nad nim siedzieć ale aż się prosi o doszlifowanie; mam też problem z namalowaniem kolców
Napisano 28 Październik 200816 l Autor up... tak jak ziomek pisałeś poprawiłem głowe.. i... dodałem coś czego nie jestem pewien, nie wiem czy to zostanie (czarne oczy)
Napisano 28 Październik 200816 l według mnie jest super tylko na piersiach znak nietoperza :) pozdrawiam!
Napisano 29 Październik 200816 l Czarne oczy jakos mnie nie przekonuja. Zwlaszcza ze zupelnie nie pasuja temperatura do waloru szarosci jakie przyjales dla pracy jako calosci. Fajnie ze widac duzy postep w stosunku do np. koszmaru z poprzedniego konkursu. Podoba mi sie tez pomysl, choc zagrania z lustrem zawsze sa trudne (super z tego wybrnal kiedys selfu przy bitwie "co robia demony" czy jakos tak - swietna praca). Mam tez uwage co do ksztaltu glowy twojego batmana. Jest jaks taka, nieforemna wyciagnieta w osi pionowej (podobnie jak calosc ciala, przez co bohater robi sie troche "odchudzony"), mozgoczaszka zajmuje za duzo miejsca w stosunku do twarzoczaszki. za nisko zaczyna ci sie linia wlosow i czola (na postaci widzianej od tylu). ALe ogolnie wrazenie pozytywne. Pozdrawiam serdecznie
Napisano 30 Październik 200816 l Autor Dzięki Junior; atheg; KLICEK... gdyby nie wy to bym tego nie skończył ...;-p hehe...
Napisano 30 Październik 200816 l :) wyszlo fajnie, super szybko sie uczysz, ciesze sie ze udalo Ci sie wkrecic w temat ;) powodzenia ps. mowilem Ci ze masz talent :)