Skocz do zawartości

1 Attachment(s) ChC.6 Batman - studium nastroju by Rosikowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

super stary :) ostro naparzasz do przodu, super sie rozwinales przez te ostenie kilka tygodni ;)

btw. unikalbym takich 100% czerni, nie siedza

Edytowane przez KLICEK
Napisano (edytowane)

Dzięki za odzew ziĄ... jeszcze długa droga przede mną, zapał jest, studia są, jestem na dobrej drodze, a na obrazku jest tak ciemno bo chciałem uzyskać taki klimat jak to bywa u mrocznego rycerza... ja wiem czy to 100% czerń raczej 90% (patrz prawy górny róg)

batman3mu5.jpg

Jutro powalczę z przedramieniem, głową i zacznę "kolorować" no i maznę zdjętą maskę...

edit: aaa chyba że ci chodziło o tą czerń np na konturach ręki ?? (szkic zawsze zaczynam czarnym...;-p)

Edytowane przez rosikowski
Napisano

Czarne oczy jakos mnie nie przekonuja. Zwlaszcza ze zupelnie nie pasuja temperatura do waloru szarosci jakie przyjales dla pracy jako calosci. Fajnie ze widac duzy postep w stosunku do np. koszmaru z poprzedniego konkursu.

Podoba mi sie tez pomysl, choc zagrania z lustrem zawsze sa trudne (super z tego wybrnal kiedys selfu przy bitwie "co robia demony" czy jakos tak - swietna praca). Mam tez uwage co do ksztaltu glowy twojego batmana. Jest jaks taka, nieforemna wyciagnieta w osi pionowej (podobnie jak calosc ciala, przez co bohater robi sie troche "odchudzony"), mozgoczaszka zajmuje za duzo miejsca w stosunku do twarzoczaszki. za nisko zaczyna ci sie linia wlosow i czola (na postaci widzianej od tylu).

ALe ogolnie wrazenie pozytywne.

Pozdrawiam serdecznie

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności