_Arti_ Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Jak uzyskać taki efekt takiego dymu, energii? Jakich narzędzi użyć w 3D Studio Max 9? Myślałem nad Particle System, lecz jakoś mi to na to nie wygląa. Liczę na waszą pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Fume_FX... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 afterburn ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 post pro?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Myślałem nad Particle System, lecz jakoś mi to na to nie wygląa a czym bys to innym zalatwil jak nie czasteczkami? Tez pierwsze o czym pomyslalem to fume, ale pewnie innymi particlami tez by sie dalo rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 No racja, myślałem nad particlami, ale nie potrafię ich ustawić, by mi dały coś takiego. Ma ktoś może coś co by mi pomogło robić dym lepszy, niż kilka lewitujących plane'ów z proceduralną teksturą dymu ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi