kowalik Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Dzien dobry! Siedze chory w domku wiec postanowilem potrenowac w maxie teksturowanie. Na razie tylko texporter + ps, jak widac z rysowaniem u mnie slabiutko, prosze o jakies rady i komentarze...
Pierzak Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 taaa slabiutko. Sam tez mam z tym czasami problem. ja to zazwyczaj robie zdjecie albo znajduje w necie i na jego prdstawie dzialam. sprobuj
Predator Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 wow no to jeszcze sporo pracy przed toba z mapowaniem niema zartow , praca, praca ,praca :) pozdrawiam
kowalik Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 Pierzak - dzieki za rady, postaram sie, popracuje nad texturka Predator - dzieki za slowa otuchy, napewno sie przydadza
kru Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 poszukaj tutorialu o uvw unwrapie na stonie adka, moze to Cie troche oswieci, bo wydaje mi sie ze nie tylko mapa jest marna, ale jescze zle nalozona.
kowalik Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 Postaralem sie troche poprawic, chociaz pewnie nie widac roznicy...;] jak juz pisalem to na razie tylko texporter, ps i zwykly uvw map. Jutro wezme sie za unwrapa, jeszcze raz wszystkim dziekuje za rady i komentarze i licze na dalsze wspiranie mnie...;]
darkelf Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 hmm no tak, teraez mi powiedz czy ty jestes z tego zadowolony :D... watpie :)... to jest ps? :P... dzialaj wiecej, to jakas glowa lp tak?
Master Kiełbaster Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Aż się przestraszyłem jak to zobaczyłem i podskoczyłem :D Może jednak poszukaj zdjęć orków bo ręczne malowanie Ci średnio na razie wychodzi.
kowalik Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 na razie pracuje na myszce, moze jak juz bede mial tablet to bedzie lepiej, poza tym to przerobie jeszcze unwrapa, moze bedzie lepiej...;]
kowalik Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 Juz nic nie bede poprawial, poprostu porzucam orka, model i teksturka i tak tylko w celach edukacyjnych, wzialem sie za nowy model, jeszcze raz wszystkim dziekuje za komentarze
Master Kiełbaster Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 po 26 godzinach się poddałeś?? Trochę szybko...
kowalik Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 Master Kielbaster - jak juz pisalem model i teksturka tylko w celach edukacyjnych - a jakbym sie mial wziac za poprawianie to wieksza strata czasu a mniej pozytku. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi