Napisano 25 Luty 200421 l Dzien dobry! Siedze chory w domku wiec postanowilem potrenowac w maxie teksturowanie. Na razie tylko texporter + ps, jak widac z rysowaniem u mnie slabiutko, prosze o jakies rady i komentarze...
Napisano 25 Luty 200421 l taaa slabiutko. Sam tez mam z tym czasami problem. ja to zazwyczaj robie zdjecie albo znajduje w necie i na jego prdstawie dzialam. sprobuj
Napisano 26 Luty 200421 l wow no to jeszcze sporo pracy przed toba z mapowaniem niema zartow , praca, praca ,praca :) pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200421 l Autor Pierzak - dzieki za rady, postaram sie, popracuje nad texturka Predator - dzieki za slowa otuchy, napewno sie przydadza
Napisano 26 Luty 200421 l poszukaj tutorialu o uvw unwrapie na stonie adka, moze to Cie troche oswieci, bo wydaje mi sie ze nie tylko mapa jest marna, ale jescze zle nalozona.
Napisano 26 Luty 200421 l Autor Postaralem sie troche poprawic, chociaz pewnie nie widac roznicy...;] jak juz pisalem to na razie tylko texporter, ps i zwykly uvw map. Jutro wezme sie za unwrapa, jeszcze raz wszystkim dziekuje za rady i komentarze i licze na dalsze wspiranie mnie...;]
Napisano 26 Luty 200421 l hmm no tak, teraez mi powiedz czy ty jestes z tego zadowolony :D... watpie :)... to jest ps? :P... dzialaj wiecej, to jakas glowa lp tak?
Napisano 26 Luty 200421 l Aż się przestraszyłem jak to zobaczyłem i podskoczyłem :D Może jednak poszukaj zdjęć orków bo ręczne malowanie Ci średnio na razie wychodzi.
Napisano 26 Luty 200421 l Autor na razie pracuje na myszce, moze jak juz bede mial tablet to bedzie lepiej, poza tym to przerobie jeszcze unwrapa, moze bedzie lepiej...;]
Napisano 26 Luty 200421 l Autor Juz nic nie bede poprawial, poprostu porzucam orka, model i teksturka i tak tylko w celach edukacyjnych, wzialem sie za nowy model, jeszcze raz wszystkim dziekuje za komentarze
Napisano 27 Luty 200421 l Autor Master Kielbaster - jak juz pisalem model i teksturka tylko w celach edukacyjnych - a jakbym sie mial wziac za poprawianie to wieksza strata czasu a mniej pozytku. Pozdrawiam