Rembik Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 (edytowane) Szybki rysuneczek na zgłoszenie do konkursu. Całe szczęście można narysować swojego ulubieńca, dla mnie nie ma mocnego na Wolverinea. Nad tłem jeszcze pracuję i wątpię aby pozostało to które pokazałem... Pozdrawiam Mój finał, wymęczony do bólu... Pozdrawiam! Edytowane 30 Październik 2008 przez Rembik
Rembik Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Wybaczcie, poddaję się wiem dałem d..., wczoraj chciałem dokończyć, ale zgadnijcie kto nie zapisywał pracy przez kilka godzin i komu zawiesił się PS (nauczka).
rosikowski Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 czas jest przedłużony do jutra do 20 także może jeszcze coś zdążysz nowego maznąć
atheg Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Nie poddawaj sie. Wiem jak boli strata kilku godzin pracy ale jak sam zauwazyles jest to jednoczesnie jakas tam forma nauki. Moze wycisniesz cos z tej pracy bo zapowiadala sie bardzo ciekawie?
Rekomendowane odpowiedzi