Glob Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 (edytowane) Jakis czas temu umieszczalem w testach, a teraz pozbieralem do kupy i wrzucam tutaj:) To tyle z mojej strony:D Pozdr! Edytowane 21 Październik 2008 przez Glob 1
Georgas Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 nieźle się wyrobiłeś , fajne wizki :)
arev Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Śliczne i gładziutkie, chociaż miejscami Irrmapa wymięka (przy suficie, na listwach). Na czym wisi firanka w czwartym renderze, tudzież zasłonka w ostatnim? Bo jakoś nie mogę się dopatrzeć :> O, jeszcze tła za oknami kiepsko dopasowane pod względem kątów, ale pewnie nie miałeś z czego wybierać. I tak jest bardzo fajnie :)
Touch Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Świetne, naprawdę dobre!;) W kuchni dziwne oświetlenie trochę. Niby dzień, jasno, ale wszystkie halogenki zapalone;) Ogólnie bardzo mi się to wszystko podoba;)
Lis Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 Bardzo fajne wizki. Miejscami światło przypomina to z tych ruskich wizek na forum eversów. czyli bardzo na plus. Pozdrawiam
carlosss Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 nonono piękna robota :) na 1 renderze nie kminię tego hmm"dywanu" z czego to jest ;)
Glob Napisano 22 Październik 2008 Autor Napisano 22 Październik 2008 Dzieki za komentarze:D Fajnie ze sie podoba:) arev:irr mapka wymiekla przy listwach to fakt ale juz nei bylo czasu na lepsze ustawienia. Przy firankach zawsze jakis tam karniszek jest a roleta w kuchni to szczerze powiedziawszy nie wiem na czym wisi:P obrazki za oknem dostalem i musialem sobie jakos z nimi radzic. Touch: swiatelko mialo sie palic chociaz nie wiem czemu to ma sluzyc:P carlosss: Na pierwszym apropo dywanu to dostalem zdjecie takiego dziwnego dywanu w takie kwadraty i staralem sie oddac go jak najlepiej ale byl dosyc specyficzny;) Pozdr!
adam_m Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 1 i 3 najbardziej mi się podobają. Światło miejscami przepalone ale i tak jest super. Nie chce mi się szukać w testach, więc spytam: vray?
Rekomendowane odpowiedzi