Grave Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 http://www.sendspace.com/file/z02a2h enjoy :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 calkiem cool +rep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 okienko pokazujące klawisze trochę małe (zauważyłem je dopiero pod koniec :) ). Ale poza tym, jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Masz rację z tym okienkiem - za małe je zrobiłem. Cieszę się, że się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 można jakiegoś reuplołda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 hmm daj mi to mogę wrzucić na serwer mam na Rapid premium account ciekaw jestem tutka, rep też poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Proszę: [MediaFire], [Megaupload] Edytowane 8 Listopad 2009 przez Muzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi