bartekb89 Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 (edytowane) Pracuje w max'ie od około miesiąca , wiem że w siatce jest wiele błedów mam je zamiar poprawić licze na waszą pomoc i jakieś rozwiązania bogów które zobaczycie :) Licze na wyrozumiałośc ale na ostrą krytyke... siatka jest rozłozona tak jak jest ale to pierwszy model w kolejnym juz inaczej na pewno bym to robił ale teraz już chce skończyć ten model wkładam siatke i przykładowe rendery z materiałem reytrance... dorzucam rendery takie na szybko materiały reytrance render standard scanline800x600 Edytowane 26 Październik 2008 przez bartekb89
Eden-3d Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 linia boczna przecina tylnie nadkole? to tak ma byc?,,witamy na forum
tweety Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
bartekb89 Napisano 26 Październik 2008 Autor Napisano 26 Październik 2008 ja tak zrobiłem z ta linią ,dzisiaj po południu zrobie rendery to zobaczysz że jej nie widać ze przecina bo ona idzie równo z kształtem nadkola zrobiłem ja po to żeby przy ms mi tam wgięcia nie robiło z powodu vertexu połaczonego z krawędzią ale bez jego dalszej ciągłości i dlatego dodałem tą linie żeby połaczyć koncówke tej rysy z jednej strony nadkola z drugą strona nadkola
Rekomendowane odpowiedzi